www.buurtbusbruchterveld.nl
Home » Dienstregeling » Dienstregeling Coronavirus

Gestopte Dienstregeling Coronavirus (update 27 juni 2020)

 

Op 12 maart 2020 zijn de richtlijnen door het RIVM verder aangescherpt. Tevens is op 15 maart aangekondigd dat de scholen dichtgaan.  De nieuwe maatregelen hebben gevolgen voor de buurtbussen (500-lijnen, dus ook onze lijndienst 591 Buurtbus Bruchterveld). Deze lijnen rijden niet van:

ZONDAG 15 MAART TOT NADER ORDER (waarschijnlijk gaan wij in augustus opstarten na de zomervakantie van het Voortgezet Onderwijs)

 

De Buurtbusverenigingen hebben in overleg met Syntus Overijssel zelf besloten om voorlopig niet te rijden. (een deel van de) Vrijwilligers van deze verenigingen vallen onder de doelgroep kwetsbare personen (ouderen en personen met een verminderde weerstand). Hen wordt door het RIVM verzocht om grote gezelschappen en het openbaar vervoer te mijden. Daarnaast is de veiligheidsmaatregel ‘achterin de bus stappen’ niet haalbaar voor de buurtbus. Syntus Overijssel staat volledig achter de keuze die de buurtbusverenigingen maken. De gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers staan voor ons altijd voorop.