www.buurtbusbruchterveld.nl
Home » Berichten

Hardenberg - Station Hardenberg wordt donderdag 29 november feestelijk heropend.

Een nieuwe wachtruimte, een toilet en vernieuwde signing geven het station weer een mooie, frisse uitstraling voor bezoekers van het station en de omgeving.

Ruim een half jaar is gewerkt aan deze metamorfose waarin het kunstwerk in de wachtruimte ook in ere is hersteld. De verbouwing is gezamenlijk door ProRail en NS gefinancierd. 

 

VRIJWILLIGERS

Als vereniging Buurtbus Bruchterveld-Ebbenbroek met opstapplaatsen in Bruchterveld-Ebbenbroek-Kloosterhaar-Hardenberg hebben wij dringend vrijwilligers (mnl./vrl.) nodig voor chauffeur op onze buurtbus Mercedes-Benz Sprinter, uitgerust met een volautomaat en airco.

Op alle werkdagen, alsmede op koopavond (donderdagavond) en zaterdagmiddag wordt er gereden in een shift van 2- resp. 3 uren; chauffeur heeft een keuze om zijn vaste rit elke week of in een even/oneven week te doen (dus om de 14 dagen). Ook zijn er invalkrachten nodig!

Voor toelating moet er een medische keuring door de Arbodienst plaatsvinden en daarna een proef van bekwaamheid op onze eigen buurtbus door het afrijden van de eigen vaste 1-uurs volledige rondrit. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een geldig B-rijbewijs (personenauto). Het maximum voor vrijwillige chauffeur Buurtbus is Leeftijdgerelateerd tot 76 jaar!

 

Voor aanmelding en/of informatie neem s.v.p. contact op met een bestuurslid (zie vorige pagina bestuursleden)

 

 

 

 

 

 

 

donderdag 14 december 2017

Blauwnet is geen vervoerder, maar een samenwerkingsverband tussen een aantal regionale vervoerders. Blauwnet maakt reizen met het OV in Overijssel nog eenvoudiger:

  • Je reist met één in- en uitcheck op alle regionale treintrajecten in Overijssel.
  • Reis je op saldo en stap je over van Blauwnet op een aansluitende buurtbus van Syntus? Dan betaal je in de bus niet opnieuw het opstaptarief. Dit geldt ook andersom.
  • Let op: altijd inchecken en uitchecken bij de Buurtbus en opnieuw inchecken bij de trein !

 29 november 2017:

Wilt u weten hoe de OV-chipkaart werkt, dan is de nieuwe website een aanrader :  http://www.uitlegovchipkaart.nl